Confidentialitatea datelor

S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul a stoca informatii cu caracter personale ale clientilor: nume, adresa, email, telefon, etc., pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt strict destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date. Societatea noastra va garanteaza confidentialitatea datelor personale: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi, etc.) la terte parti cu exceptia cerute de curier, sau in cazurile prevazute de lege.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): a. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; b. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; c. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; d. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa pastellimpex@yahoo.com; e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.