Cum comand

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului nostru online trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:

Selectati produsul pe care doriti sa il comandati din categoriile aferente sau prin cautarea acestuia din bara de cautare.

Adaugati produsul respectiv in "Cosul de cumparaturi" prin apasarea butonului "Adauga in cos".

Dupa adaugarea unui produs in "Cosul de cumparaturi" aveti posibilitatea de continua cumparaturile pentru a comanda alte produse sau de finaliza comanda efectuata. Folositi butoanele aferente actiunii dorite de Dvs.

Puteti adauga in "Cosul de cumparaturi" cate produse doriti, in limita stocului disponibil.

In cazul in care doriti sa comandati produse care nu exista momentan pe stoc, va adresam rugamintea de a ne contacta la numerele de telefon afisate pe site.

Cand ati finalizat de adaugat in "Cosul de cumparaturi" produsul/produsele pe care doriti sa le comandati, dati click pe "Cos" si apoi pe butonul "Finalizeaza comanda". Ve-ti fi redirectat catre sistemul de comanda prin 5 pasi, descris mai jos. Pentru a naviga catre urmatorul pas folositi butonul "Finalizare comanda".

Pasul 1: Verificati rezumatul cumparaturilor din cosul de cumparaturi, adjustati cantitatiile dorite daca este necesar si apasati butonul "Finalizati comanda"
Pasul 2: Aveti posibilitata de a va creea un cont pe site-ul nostru sau sa efectuati o comanda rapida fara creare de cont. Este recomandat sa va creati un cont pe site-ul nostru in cazul in care doriti sa efectuati comenzi ulterioare. In cazul in care aveti deja un cont pe site-ul nostru va rugam sa va autentificati. Daca doriti sa efectuati o comanda rapida fara creare de cont este necesar sa completati formularul de "Comanda rapida".
Pasul 3: Selectati/Actualizati adresele de facturare si livrare. Daca doriti să adăugati si alte informatii referitoare la comanda, completati casuta aferenta.
Pasul 4: Alegeti modalitatea de livrare oferita de magazinul nostru online. Atentie: prin selectarea unor modalitati de livrare se poate mari totalul de plata pentru comanda, fiind adaugate eventualele costuri de transport. Trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile noastre de utilizare prin bifarea casutei "Sunt de acord cu Termenii Serviciului.".
Pasul 5: Alegeti modalitatea de plata a produselor comandate si dati click pe butonul "Confirm comanda".

Ve-ti primi un e-mail de confirmare a comenzii efectuate.

Dupa efectuarea unei comenzi, angajatii nostri vor efectua livrarea produselor comandate in cel mai scurt timp posibil, predarea coletelor catre curierat rapid fiind facuta in maxim 48 ore. De asemenea, exista posibilitatea sa va contactam telefonic pentru certitudinea, corectitudinea si confirmarea comenzilor efectuate.