Termeni si conditii

1. Acordul si acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare
Prin folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.bubu-still.ro sunteti de acord si acceptati urmatorii "Termeni si Conditii de Utilizare". Prezentul acord se incheie intre Dvs. si S.C. PASTELL IMPEX S.R.L.. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". In cazul in care nu sunteti de acord cu termeni si conditiile noastre de utilizare va rugam sa parasiti site-ul nostru.


2. Date despre companie
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L.
Nr.Reg.Com.: J25/64/1993, CUI: RO2674408
Adresa: Str. Brancoveanu nr. 221 Bl. TS10
Dr. Tr. Severin, Jud. Mehedinti
Cod postal: 220320
Telefon: 0725.25.24.68
E-mail: pastellimpex@yahoo.com

3. Politica de confidentialitare a datelor cu caracter personale
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul a stoca informatii cu caracter personale ale clientilor: nume, adresa, email, telefon, etc., pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt strict destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne comunicati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta de pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa care doriti sa fie sterse din baza noastra de date.

Societatea noastra va garanteaza confidentialitatea datelor personale: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi, etc.) la terte parti cu exceptia curierului sau postei, sau in cazurile prevazute de lege.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa pastellimpex@yahoo.com;
e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


4. Copyright
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.bubu-still.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini. text, etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Intregul continut al site-ului www.bubu-still.ro este proprietatea S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare. In cazul in care depistati anumite elemente ale site-ului www.bubu-still.ro care fac obiectul dreptului de autor si nu apartin societatii noastre sau a furnizorilor nostrii va adresam rugamitea de a ne contacta prin email la contact@bubu-still.ro.


5. Accesul la site
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. Este interzisa cu desavarsire descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.bubu-still.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale S.C. PASTELL IMPEX S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.bubu-still.ro. De asemenea este interzisa folosirea continutului site-ului www.bubu-still.ro, a siglei si a denumirii societatii noastre si a magazinului nostru online, in scop fraudulos sau in modalitati care ar creea confuzie in randul utilizatorilor si/sau sa produca prejudicii. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.


6. Descrierea produselor
Toate produsele de pe site-ul www.bubu-still.ro sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate de producatorul lor. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. Inainte de a efectua o comanda verificati mai intai daca produsul/produsele pe care doriti sa le comandati sunt pe stoc. In cazul in care un produs nu se afla pe stoc, in dreptul acestuia va aparea un mesaj de atentionare. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de S.C. PASTELL IMPEX S.R.L., produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.bubu-still.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.
Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii nostrii. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.7. Preturi
Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ toate taxele aferente (TVA si taxa verde daca este aplicabila). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.
In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza facptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.bubu-still.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.
Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.


8. Livrarea produselor
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea se face in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul nostru
Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptatata de S.C. PASTELL IMPEX S.R.L..
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.


9. Modalitati de plata
 S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. ofera doar modalitatea de plata cu numerar la livrare (ramburs) sau online,cu card bancar
Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.10. Garantia produselor
Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului si/sau de Certificatul de garantie emis de S.C. PASTELL IMPEX S.R.L., cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie, va puteti adresa S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. la e-mail pastellimpex@yahoo.com. Termenele de garantie sunt specificate pe certificatul de garantie al fiecarui produs.Nu se acorda garantie in situatia in care clientul nu poate prezenta documentele de achizitie si certificatul de garantie(forma originala). Pentru mai multe detalii referitoare la aceste termene ,ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon afisate pe site.


11. Returnare de produse
Daca in decurs de 14 zile calendaristice, dupa achizitionarea produselor, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont. Produsul se trimite obligatoriu nefolosit . Produsul trebuie sa nu fie deteriorat, zgariat, spart, mototolit, decolorat, atins de orice substanta, cu pete sau urme de folosire. In situatia in care produsul prezinta urme de genul celor de mai sus ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.Taxele de retur in cazul produselor returnate la initiativa clientului,vor fi suportate de client.

In situatia in care la desfacerea coletului ai observat ca produsul este deteriorat sau lovit te rugam sa ne transmiti pe adresa de e-mail pastellimpex@yahoo.com poze cu produsul si ambalajul. In max 48 ore departamentul Customer Suport va prelua si rezolva problema inlocuid produsul. Taxele de transport/inlocuire vor fi platite in intregime de societatea noastra.Va rugam sa pozati produsul la receptionare pentru a face dovada defectelor mentionate.Cererile de retur inregistrate ulterior celor 48 de ore,pe motivul defectului unui produs,nu sunt eligibile.

Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect la adresa de e-mail pastellimpex@yahoo.com. Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platiti contravaloarea initiala a produsului/produselor;
Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul garantiei.

Produsul poate fi returnat numai in conditii perfecte si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura.
Intentia de retur se face numai in scris. Returnarea produselor primite in stare perfecta de functionare se face pe cheltuiala clientului. S.C. PASTELL IMPEX S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate in conditii perfecte - in cel mult 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului si a denuntarii in scris a contractului. Suma se va rambursa in contul persoanei fizice sau juridice care a facut comanda si a platiti contravaloarea produselor, insa numai dupa ce primim email privind intentia de retur la adresa pastellimpex@yahoo.com
Returul produselor se supune ordonantei nr 34/2014 ce vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
"Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Dreptul la returnare nu inseamna ca aveti drept de utilizare a produselor, ci doar sa le inspectati cum ati face-o intr-un magazin fizic.


Nu se pot returna produsele folosite,aceastea avand drept de garantie!Prin urmare probati produsul in casa,fara a-l supune la uzura interioara sau exterioara!


12. Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.
Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. PASTELL IMPEX S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la numerele de telefon afisate pe site, precum si la adresa de e-mail pastellimpex@yahoo.com .